qi2012
Logo SE
Corel Website Creator X6 DSC00835

Företaget

Företaget startade som EFT fordonsteknik 1994 med inriktning mot fordonsteknik, 2009-2011 ändrades inriktningen mot biobränsleteknik och 2013 byttes namnet till Grandeg Sverige. Grandeg Sverige innehar generalagentur för SIA Grandegs produkter  Våra goda kontakter och delaktighet i produktutvecklingen i fabriken i Lettland gör oss mycket väl rustade för att anta utmaningen att bli en av Nordens största leverantörer för biobränlsevärme.

Parallellt med försäljningsorganisation startades även Grandeg servicenter som skall ge dig som kund den bästa servicen och högsta tillgänglighet för reserv och förbrukningsdelar.

Vår värdegrund

Grandeg Sverige och Grandeg service center skall ge dig som kund lägsta investerings och installationskostnad.
Du som kund ska med trygghet alltid kunna vända dig till oss med alla frågor såväl stora som små.
När du anlitar Grandeg skall du alltid finna och känna att du vänder dig till ett företag som håller kvalitet och högsta servicenivå. Vi och våra produkter utvecklas hela tiden för att uppfylla marknadens högsta förväntningar.

Grandeg arbetar kontinuerligt för att utveckla produkterna till bästa kvalitet och ekonomi som du kan förvänta dig av ett marknadsledande företag.

Kundrelationer

För Grandeg Sverige, Är du som kund viktig för oss och vi skall göra vårt yttersta för att du skall vara nöjd och känna att du hittat en partner som inte bara vill sälja en panna, utan vill se en kommande installation som början på en långsiktig affärsrelation som skall gagna bägge parter.
Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa produkt.

Hem | Produkter | Kontakt | Om oss | Mässor |